eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Vodkával akarta megoldani a családi vitát

Bosszúból öntött vodkát volt férje sörébe egy nő, majd közölte a rendőrséggel, hogy a férfi ittasan vezet. A nő elismerte tettét.

Laura Noble egy sütemények díszítéséhez használt habzsákba szívta fel a vodkát, majd csempészte volt férje, David Jones italába, míg az a lakás másik helyiségében volt, ahol fiuk születésnapját ünnepelték.

A nő ezután felhívta a rendőrséget azzal, hogy volt férje ittasan vezetett, miközben három tizenéves gyerekük is a kocsiban ült.

David Jones teljesen összezavarodott, amikor a rendőrök megfújatták vele a szondát, ami elszíneződött.

Bár a trükk miatt valamivel több alkoholt fogyasztott, mint amennyi után még a volán mögé ülhetett volna, a rendőrség elengedte: a feleség beismerte tettét.

A volt feleség bosszúból öntötte a tömény szeszt a férfi italába. Azért volt dühös, mert egyik közös gyereküket a bíróság David Jonesnak ítélte.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×