eur:
396.97
usd:
359.37
bux:
0
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Az egér miatt szorult be a macska feje a lekvárosüvegbe

Mintha a legendás Tom és Jerry rajzfilmsorozat elevenedett volna meg a peterborough-i rendőrség munkatársai előtt, amikor egy olyan macskára találtak, amelynek egérvadászat közben beszorult a feje egy lekvárosüvegbe.

Alaposan meglepődtek a peterborough-i rendőrök, amikor egy motoros érkezett be a kapitányságra, azt állítva, hogy egy, a fején egy lekvárosüveggel, abban pedig egy egérrel bóklászó macskát látott az utcán.

A rendőrök begyűjtötték az állatot, majd négy ember próbálta meg leszedni a szerencsétlen állat (akinek milliméterekre az orrától rettegett az egér...) fejéről az üveget.

Végül a macska szabadította ki saját magát (és az egeret...), amikor véletlenül a kapitányság padlójához verte az üveget.

"Olyan volt, mintha a Tom és Jerrybe csöppentünk volna. Szerintem senki sem látott még ilyet. Az egér végül elmenekült, alighanem még mindig valahol a kapitányságon bolyong" - mondta a rendőrök szóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kurt Campbell, az Egyesült Államok külügyminiszter-helyettese kedden azt mondta, Kína „nagyon jelentős” segítséget nyújt Oroszországnak hadigépezete megerősítéséhez, utóbbi pedig cserébe átadja a tengeralattjárókra és rakétákra vonatkozó, szigorúan őrzött katonai technológiáját – írja a Politico. 24 órán belül négy ukrán települést is elfoglalt az orosz hadsereg, köztük egy kisebb méretű várost. 2022 óta nem volt példa arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi települést meghódítottak volna az orosz támadók Ukrajnában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×