eur:
395.5
usd:
358.22
bux:
72095.85
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

A sztárfeleség fia barátai előtt villantotta ki mellét

Fia barátainak is megmutatta plasztikázott melleit Sharon Osbourne, Ozzy Osbourne felesége.

Sharon Osbourne annyira elégedett volt új, hatalmasra növelt melleivel, hogy muszáj volt megmutatnia még fia, Jack barátainak is.

"Anyám bejött, és megkérdezte a barátaimat, hogy szeretnék-e látni az új cicijeit. Aztuán felemelte a blúzát, és kivillantotta őket" - emlékezett vissza Jack Osbourne.

Jack, akinek saját valóságshow-ja fut Adrenaline Junkie címmel, elárulta azt is: örül, hogy két elvonókúra után végre szakítani tudott drog és alkohol függőségével.

"Az életem teljesen megváltozott, és a családom lett a legfontosabb dolog számomra" - hangsúlyozta a 21 éves sztár, aki az Osbourne-család mindennapjait követő valóságshow-val vált ismertté.

Címlapról ajánljuk
Ha vannak tökeink, győzünk - Marco Rossi és Szoboszlai Dominik a bosnyák meccs előtt

"Ha vannak tökeink, győzünk" - Marco Rossi és Szoboszlai Dominik a bosnyák meccs előtt

Vegyes hangulatú sajtótájékoztatót tartott Marco Rossi szövetségi kapitány és Szoboszlai Dominik csapatkapitány a németek elleni 5-0-s vereség és a Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés között. A labdarúgó visszautasította, hogy a Liverpool miatt nem mutatna annyit a válogatottban, a tréner pedig csak a három pont megszerzését tartja elfogadhatónak, friss játékosokat ígért a küzdős focit játszó bosnyákok ellen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Kegyetlenül rárepültek a magyar bankok az állampapírokra, csöröghet a kassza

Kegyetlenül rárepültek a magyar bankok az állampapírokra, csöröghet a kassza

Nagyot ugrott a hazai bankok állampapír-kereslete júliusban, ha minden így marad, akár 80 milliárd forinttal tudnák a bankszektor egészében csökkenteni az extraprofitadójukat a hitelintézetek, miután a teljes állampapír-állomány növelését írta elő ehhez a kormány. Mindeközben folytatódik a befektetési alapok és az állampapírok csatája a lakosságnál: előbbiek állománya eddig 1550 milliárddal nőtt, az állampapírok pedig 830 milliárdos növekménynél tartanak. Érdekes az is, hogy újra élénkül a lakossági kereslet egy olyan állampapír iránt, amelynek a hozama folyamatosan csökken. Ez a téma is terítéken lesz a Portfolio jövő heti Future of Finance konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×