eur:
395.4
usd:
365.07
bux:
73836.44
2024. július 31. szerda Oszkár

Feldarabolta és a disznókkal zabáltatta fel feleségét

Egy brit gazda, aki megölte feleségét, lehet, hogy disznóival zabáltatta fel a holttestet. Erre utaló bizonyítékot ugyan nem talált a rendőrség, de a férfi első felesége elmesélte: ex-férje egyszer azzal fenyegette meg, hogy megöli, testét feldarabolja, és a disznók elé veti. "Soha senki nem tudná meg" - mondta a férfi.

Tina Baker négy évvel ezelőtt tűnt el, és külön élő férjét, Martin Bakert a bizonyítékok alapján bűnösnek találta meggyilkolásában a bíróság. A holttest azonban soha nem került elő. A rendőrség attól tart, hogy a férfi felzabáltatta disznóival.

Martin Baker első felesége ugyanis elmondta a hatóságoknak, hogy volt férje egyszer megfenyegette. "Tisztában vagy azzal, hogy bármikor örökre eltüntethetlek? Soha senki nem tudná meg. Feldarabolnálak, és a disznók elé szórnám a darabjaidat" - idézte vissza ex-férje szavait Gillian Baker.

"Egyedül Martin Baker tudja, hogy mi történt felesége holttestével. Lehetséges azonban, hogy az első feleségének intézett fenyegetést valóra váltotta a másodiknál" - mondta a rendőrség szóvivője.

Tina és Martin Baker hat évi házasság után különvált, és Tina gyermekkori szerelméhez költözött. 2002-ben egy nap elment megetetni az állatokat, és soha nem tért vissza. Semmilyen üzenetet nem hagyott családjának, és magára hagyta kedvenc kutyáját is, akitől elválaszthatatlan volt.

A bizonyítékok alapján a bíróság úgy találta, hogy Martin Baker féltékenységi rohamában megölte feleségét és megszabadult a holttesttől, illetve a nő autójától is. Bár büntetéséről csak később döntenek, mindenképpen életfogytig tartó börtön vár rá.

Címlapról ajánljuk

Kós Hubert elmondta, miért lett „csak” negyedik az előfutamban

Kós Hubert futamában második lett, negyedik idővel jutott a középdöntőbe a 200 méteres hátúszásban. Elmondta, miért választotta ezt a taktikát. Telegdy Ádám egy kizárásnak köszönhetően jutott tovább.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Magyar GDP-növekedés: drámai szám jelent meg

Magyar GDP-növekedés: drámai szám jelent meg

Idén 1,8-2,2 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság, jövőre pedig a 3,5 százalékos növekedés mindenképpen elérhető - mondta a pénzügyminiszter szerdán a TV2 Mokka című műsorában. Ez alapvetően új információ a kormány részéről, és minden korábbinál pesszimistább előrejelzés. Úgy tűnik, a kormány már lemondott az idei 2,5%-os növekedési céljáról is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×