eur:
395.16
usd:
365.12
bux:
73475.88
2024. július 31. szerda Oszkár

Szexre éhes a kebelcsoda

A gyermekeire fogja meglehetősen visszafogott szexuális életét a modell Jordan. A kebelcsoda kijelentése már csak azért is érdekes, mert nem egyedülállóként tengeti napjai, hiszen férje van, az énekes Peter Andre személyében.

Nem elégedett szexuális életével Jordan. Az angol modell példaként legutóbbi, ciprusi nyaralásukat hozta fel példaként, ahol a két fiúgyermek, a 4 éves Harvey és a 14 hónapos Junior egy pillanatra sem hagyták békén szüleiket.

"A nyaralás heve tüzessé teszi az embert, ugyanakkor ha az embernek gyermeke van, az mindig nehézkessé teszi a dolgokat, hiszen bármelyikük bármelyik pillanatban megjelenhet. Szóval figyelmesen kell megterveznünk a szexuális életünket" - panaszkodott a kebelcsoda.

Jordan ráadásul féltékeny is férje korábbi barátnőire, mondván: "mindannyian piszkos patkányok".

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba Milák Kristóf úszásáról: "Olyan ez az egész, mint a cirkuszban. Az ember látja, és nem akarja elhinni"

"Ahová Milák Kristóf odaáll, nyer" - foglalta össze röviden a nyilvánosság számára nehezen megfejthető rejtélyt Sós Csaba úszókapitány. Állítja, 60 éve van az úszósportban, de ilyet még nem látott, mint ami most történik, és amire szerda este fél 9 után sor került - a 200 m pillangó döntőjében. Németh Nándor esti döntőjéről is szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×