eur:
390.87
usd:
359.92
bux:
0
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

A szex, mint házimunka

Egy brit felmérés szerint a nők több mint harmada egyáltalán nem találja izgalmasnak szexuális életét. Tíz százalékuk rendszeresen úgy szeretkezik, hogy nincs kedve hozzá és tettei az orgazmust, öt százalékuk pedig egyenesen "házimunkának" tekinti a házastársi kötelesség teljesítését.

Az erotikus masszázsolajakat gyártó Zestra megbízásából készült felmérés szerint a 25 és 34 év közötti brit nők negyede nehezen izgul fel, 45 százalékuk pedig soha nem kezdeményez szeretkezést.

A férfiak negyede nyilatkozott úgy, hogy partnerük minden második alkalommal visszautasítja őket.

Tíz százalékuk komolyan elgondolkodna a különváláson hat szexmentes hónap után, 25 százalékuk pedig egyszerűen megcsalná partnerét.

Az Aziz Corporation felmérése szerint ugyanakkor a munkahelyeken virágzik a flörtölés és a szex.

Minden nyolcadik vezető pozícióban lévő ember feküdt már le beosztottjával. 53 százalékuk azonban nem tartja ezt a hatalmával való visszaélésnek.

Címlapról ajánljuk

„Ez a kudarc segít, megpofozták magukat” – Szilágyi Áronék a csapatversenyre készülnek

A férfi kardozók egyéni versenyében megtapasztalt csalódások feltüzelhetik a magyarokat a szerdai csapatversenyre – mondta a csapat edzője, Navarrete József, aki elárulta, hogyan folytatódik a felkészülés, és mi lesz most a legfontosabb teendő szerdáig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×