eur:
390.81
usd:
359.64
bux:
73174.1
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Újszülött térített el egy utasszállító gépet

Egy Londonból Bostonba tartó transzatlanti járatnak módosítania kellett útvonalát, miután egy nő váratlanul megszült a fedélzeten. Az újszülött nem sokkal a landolás előtt jött világra az utaskísérők és két utas segítségével.

A British Airways gépén utazó terhes nőnél a vártnál hat héttel korábban, az Atlanti-óceán fölött kezdődött meg a szülés.

A pilóta rögtön a legközelebbi reptérre irányította a gépet. Ám a kicsi nem tudta megvárni, hogy leszálljanak a kanadai Halifaxben, még a gépen a világra jött.

A szülést a személyzet, és két utas segítették, akikről úgy tudni, hogy orvostanhallgatók voltak. Az anyát és gyermekét leszállás után azonnal a helyi kórházba vitték.

A British Airways a terhesség 36. hete után már nem vállalja terhes nők szállítását, pont az ilyen esetek elkerülése végett. Ennek ellenére személyzetüket ilyen helyzetre is kiképzik.

Címlapról ajánljuk
Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor párbajtőrvívó a negyedik, Pupp Réka cselgáncsozó az ötödik helyen végzett az olimpia második napján. Mind a két csapatunk, a női kézilabda és a férfi vízilabda is egygólos győzelmet aratott. Major Veronika nyolcadikként zárta a légpisztolyos női döntőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×