eur:
394.26
usd:
357.54
bux:
72982.36
2024. szeptember 3. kedd Hilda

Szemüveget az edzőnek!

Nevetségessé vált egy németországi focicsapat edzője, miután összekeverte az egyik játékosát a bíróval, és ráordított.

A 48 éves Ralf Rangnick, aki korábban a Stuttgartnál és a Schalkénál is dolgozott, most a TSG Hoffenheim csapatát edzi. A kapitány egy meccs közepén hirtelen felpattant a kispadról, és elkezdett ordítani az egyik játékosra, hogy mozduljon már meg.

Nemsokára azonban igencsak zavarba jött, amikor rájött, hogy nem a saját játékosát szólta le, hanem a meccs bíróját.

Utólag azzal magyarázta az esetet, hogy színtévesztő, ezért keverte össze a vörös színekben játszó focistát a zöld ruhában lévő bíróval. A csapat ugyanis általában világosabb mezben, mégpedig kékben játszik. Ebben az esetben viszont ugyanolyan sötét ruhát viseltek a játékosok, mint a bíró.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Egyre csúnyább, ami Amerikában történik

Egyre csúnyább, ami Amerikában történik

Egyre rosszabb hangulatú kereskedést láthatunk az európai és az amerikai tőzsdéken is, ami elsősorban annak tudható be, hogy a Bank of Japan kormányzója benyújtott egy dokumentumot, amely szerint a központi bank folytatja a kamatemelést. Ennek hatására erősödni kezdett a jen, a részvénypiacokon pedig hangulatromlás látszik. Eközben azért a hazai tőzsdén is vannak izgalmak: reggel nagyot ugrott az MBH Jelzálogbank árfolyama, később azonban jött a látványos visszaesés az elmúlt napok sztárpapírjánál.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×