eur:
393.7
usd:
356.5
bux:
72982.36
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Szabadnappal ünnepelte 100. születésnapját

Buster Martint főnökei egynapos szabadságra küldték, hogy megünnepelje 100. születésnapját.

A férfi, aki valószínűleg Nagy-Britannia legidősebb dolgozója, egy pohár sörrel akart ünnepelni, de kollégái VIP-túrát szerveztek neki a Chelsea stadionjába, ahol egy "Buster 100" feliratú pólóval kedveskednek neki.

Buster Martin egyszer már nyugdíjba ment három évvel ezelőtt. A tétlenséget azonban nem bírta sokáig, pár hónap múlva már ismét munkát keresett, túlságosan unatkozott ugyanis otthon.

Talált is egy részmunkaidős állást 97 évesen: kisteherautókat szervizel egy csatornázási vállalatnak.

A 100 éves férfi, akinek 17 gyereke és több mint 70 unokája és dédunokája van, még mindig saját maga takarítja lakását és főz  magára.

Telefonja soha nem volt, az egyetlen modern elektronikus eszköz a lakásában egy tévé.

Címlapról ajánljuk
Mérgezés miatt rengeteg hal pusztul el most a magyar vizekben

Mérgezés miatt rengeteg hal pusztul el most a magyar vizekben

A nyári forróságban nemcsak a nyílt vizek szintje csökkent drasztikusan, a tavak és folyók felmelegedése miatt oxigénhiány alakul ki, ami tömeges halpusztulást okoz. A Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője, Lévai Ferenc szerint ezen a nyáron a szokásos halveszteség a többszörösére nőtt, az áremelést azonban el akarják kerülni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Minimális ellenállással tör előre az orosz haderő a 60 ezres Pokrovszk felé, a város ostroma bármikor megindulhat. Közben támadásba lendültek az orosz csapatok Vuhledár térségében és Luhanszkban is. Friss elemzések szerint Oroszország összesen 600 négyzetkilométernyi területet foglalt el Ukrajnában a nyáron, ami 2022 óta nem látott szám. Kurszkban jelenleg áll az ukrán offenzíva: a Koronyevó-szektorban jelentettek kisebb támadásokat, de egyelőre nincs hír érdemi területszerzésről. Közben menesztették az ukrán állami energiavállalat vezetőjét. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború fejleményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×