eur:
393.88
usd:
356.26
bux:
72467.59
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Rákos az Aerosmith basszusgitárosa

Torokrákja van az Aerosmith basszusgitárosának, de Tom Hamilton a várakozások szerint október közepén ismét csatlakozik a szeptember 14-én turnéra induló zenekarhoz. A zenész egy héthetes sugárkezelésen van túl.

A  turnén az 54 éves zenész helyét egyelőre David Hull foglalja el, aki korábban már játszott együtt a zenekar gitárosával, Joe Perryvel.

Tom Hamilton a '70-es években - hasonlóan a zenekar többi tagjához - rendszeresen fogyasztott kábítószert. A késő '80-as évekbeli visszatérésükkor már az Aerosmith valamennyi tagja "tiszta" volt.

Ebben az évben az együttes másik tagja, az énekes Steven Tyler már átesett egy hangszálműtéten.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Leleplezték Oroszország titkos tervét: Washington már fenyegetőzik

Leleplezték Oroszország titkos tervét: Washington már fenyegetőzik

A moszkvai ipari és kereskedelmi minisztérium, amely a védelmi termelésért felel, 2022 októberében titkos terveket dolgozott ki mintegy 82 milliárd rúpiás (akkori árfolyamon 1 milliárd dolláros) befektetéssel a kritikus elektronikai alkatrészek indiai beszerzésébe, amelyeket titkos csatornákon akartak beszerezni, hogy elkerüljék a nyugati kormányok figyelmét – derül ki a Financial Times birtokába került titkos orosz állami levelezésből, amely szerint Oroszország Indián keresztül próbálja biztosítani a háborús erőfeszítéseihez szükséges technológiai eszközöket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×