eur:
392.38
usd:
353.49
bux:
72302.49
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Rodman: Carmen Electra még mindig engem szeret!

Dennis Rodman azt állítja, hogy volt felesége, Carmen Electra még mindig szerelmes belé. A Baywatch egykori sztárja a múlt hónapban szakított a kosaras utáni férjével, Dave Navarróval.

A két sztár házassága kevesebb mint öt hónapig tartott 1998-ban. Rodman azonban azt állítja, hogy Carmen hat hónapja felhívta őt, és azt mondta: ő volt élete szerelme. Dennis állítása szerint a színésznő azt kívánta, bárcsak ismét együtt lennének.

Az visszavonult kosaras arról is beszámolta, hogy Carmennel nagyon jól megértették egymást az ágyban is, sőt, az együtt töltött hónapjaik alatt szinte ki sem mozdultak a hálószobából.

Mint mondta, a jövőben is szívesen összejönne a színésznővel, de csak egy jó beszélgetésre.

Címlapról ajánljuk

Matolcsy György: veszélybe került minden

Valahol megint utat tévesztettünk – fogalmazott Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen. Szerinte teljes gazdaságpolitikai fordulatra van szükség. A 2010–2019-es évtizedet megnyertük – hangsúlyozta a jegybankelnök, ám szerint a mostani évtizedet elveszítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Egyhónapos csúcsközelbe ugrott a forint

Egyhónapos csúcsközelbe ugrott a forint

A csütörtök reggeli magyar kiskereskedelmi forgalmi és külkereskedelmi mérleg adatok. illetve Matolcsy György MNB-elnök szavai érdemben nem mozgatták meg a forint árfolyamát, a dollár újbóli világpiaci gyengülése viszont igen, és ennek segítségével az euró jegyzése 393-ról 392-ig ereszkedett csütörtökön kora délutánra. Ez azt jelenti, hogy bő egyhavi csúcsa közvetlen közelébe kapaszkodott a forint. Közben a dollárral szemben is lényeges fejlemény történt: egyre jobban távolodik az árfolyam egy minap tesztelt fontos technikai szinttől.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×