eur:
392.38
usd:
353.49
bux:
72302.49
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Megölte és grillen megsütötte ex-férjét az elhagyott feleség

Egy thai nő megölte brit ex-férjét, mert az szerencsejáték-adósságai miatt elvált tőle. A férfi testét húsz kiló faszénen sütötte meg a volt feleség és családja, majd darabokra vágták, és testrészeit különböző helyeken rejtették el egy thaiföldi nemzeti park területén.

A tehetős Toby Charnaud még 1997-ben ismerkedett meg feleségével egy bangkoki bárban, majd az esküvő után Angliába vitte, ahol évekig a családi birtokon dolgoztak. 1999-ben költöztek vissza Thaiföldre, ahol egy felkapott nyaralóhelyen két tengerparti bárt és egy éttermet működtettek.

A férfi akkor vált el nejétől, amikor az rászokott a szerencsejátékra, és egyre nagyobb adósságokat kezdett felhalmozni. Pannada Laoruang, a feleség 11 ezer fontot kapott a válás után, ám a férfi családjának ügyvédje szerint ez nem volt elég neki. Azt remélte, hogy férje halála után kisfiúkon keresztül a vagyon többi része is az övé lehet.

A nő így házába csalta a férfit, ahol először egy régi vadászfegyverrel próbálták lelőni, és amikor a fegyver csütörtököt mondott, egyszerűen agyonverték. A testét húsz kiló faszénen égették meg, majd a holttestet darabokra vágták és egy nemzeti parkban elrejtették.

A férfi családja azonban magánnyomozót fogadott, aki kiderítette: utoljára ex-feleségéhez ment az eltűntnek nyilvánított férfi. A rendőrség házkutatást tartott, amelynek során két rokon bevallotta a szörnyű tettet, és elvezette őket a férfi maradványaihoz.

Az asszonyt akár halálra is ítélhetik, ha bűnössége bebizonyosodik.

Címlapról ajánljuk

Matolcsy György: veszélybe került minden

Valahol megint utat tévesztettünk – fogalmazott Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen. Szerinte teljes gazdaságpolitikai fordulatra van szükség. A 2010–2019-es évtizedet megnyertük – hangsúlyozta a jegybankelnök, ám szerint a mostani évtizedet elveszítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Egyhónapos csúcsközelbe ugrott a forint

Egyhónapos csúcsközelbe ugrott a forint

A csütörtök reggeli magyar kiskereskedelmi forgalmi és külkereskedelmi mérleg adatok. illetve Matolcsy György MNB-elnök szavai érdemben nem mozgatták meg a forint árfolyamát, a dollár újbóli világpiaci gyengülése viszont igen, és ennek segítségével az euró jegyzése 393-ról 392-ig ereszkedett csütörtökön kora délutánra. Ez azt jelenti, hogy bő egyhavi csúcsa közvetlen közelébe kapaszkodott a forint. Közben a dollárral szemben is lényeges fejlemény történt: egyre jobban távolodik az árfolyam egy minap tesztelt fontos technikai szinttől.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×