eur:
392.38
usd:
353.49
bux:
72302.49
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Madonnának van a legjobb teste 40 fölött

Egy felmérés szerint a 40 év fölötti nők közül Madonnának van a legjobb teste. Az énekesnő mögött a második helyen a modell Elle Macpherson végzett kortársaik szerint.

A 47 éves Madonnáról eddig is tudni lehetett, hogy sokat tesz azért, hogy megőrizze alakját. Erőfeszítéseit most nyilvánosan is siker koronázta, hiszen egy közvélemény-kutatás nyomán őt választották meg a legjobb testű középkorú hölgynek.

A második helyen a 42 éves modell, Elle Macpherson végzett a kétezer negyven év fölötti nő megkérdezésével folytatott felmérés szerint.

A megkérdezett hölgyek 90 százaléka egyébként úgy vélekedett, hogy nem venne fel bikinit. Tízből hatan bevallották, hogy fogyókúrás okokból nem reggeliznek, míg minden második beismerte, hogy tervez, vagy volt már plasztikai műtétje.

Címlapról ajánljuk

Matolcsy György: veszélybe került minden

Valahol megint utat tévesztettünk – fogalmazott Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen. Szerinte teljes gazdaságpolitikai fordulatra van szükség. A 2010–2019-es évtizedet megnyertük – hangsúlyozta a jegybankelnök, ám szerint a mostani évtizedet elveszítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Egyhónapos csúcsközelbe ugrott a forint

Egyhónapos csúcsközelbe ugrott a forint

A csütörtök reggeli magyar kiskereskedelmi forgalmi és külkereskedelmi mérleg adatok. illetve Matolcsy György MNB-elnök szavai érdemben nem mozgatták meg a forint árfolyamát, a dollár újbóli világpiaci gyengülése viszont igen, és ennek segítségével az euró jegyzése 393-ról 392-ig ereszkedett csütörtökön kora délutánra. Ez azt jelenti, hogy bő egyhavi csúcsa közvetlen közelébe kapaszkodott a forint. Közben a dollárral szemben is lényeges fejlemény történt: egyre jobban távolodik az árfolyam egy minap tesztelt fontos technikai szinttől.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×