eur:
394.1
usd:
357.06
bux:
72982.36
2024. szeptember 3. kedd Hilda

Áttetsző ruhában a Született feleségek sztárja

A filmfesztiválok gyakran legalább annyira szólnak a megjelenő sztárok ruhakölteményeiről, mint a filmekről. Ennek volt jó példája a hétvégén befejeződött cannes-i seregszemle, ahol többen is magukra vonták a figyelmet.

A Magyarországon is bemutatott Született feleségek sztárja, Eva Longoria áttetsző ruhában parádézott a cannes-i filmfesztivál vasárnapi premierjein. A színésznő a Transylvania című film bemutatójának díszvendégeként vett részt az eseményen.

Eva Longoria mellett megjelent Penelope Cruz, Tim Roth és Monica Bellucci is. Az este főhőse azonban Ken Loach rendező lett, akinek filmje, A szél megcsapta Barleyt, megnyerte az Aranypálmát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Minimális ellenállással tör előre az orosz haderő a 60 ezres Pokrovszk felé, a város ostroma bármikor megindulhat. Közben támadásba lendültek az orosz csapatok Vuhledár térségében és Luhanszkban is. Friss elemzések szerint Oroszország összesen 600 négyzetkilométernyi területet foglalt el Ukrajnában a nyáron, ami 2022 óta nem látott szám. Kurszkban jelenleg áll az ukrán offenzíva: a Koronyevó-szektorban jelentettek kisebb támadásokat, de egyelőre nincs hír érdemi területszerzésről. Közben menesztették az ukrán állami energiavállalat vezetőjét. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború fejleményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×