eur:
392.32
usd:
354.4
bux:
72735.64
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Rendzavarás a reptéren - a rappert letartóztatták

Letartóztatták Snoop Dogg amerikai rappert a londoni Heathrow repülőtéren, miután 30 fős kíséretével megzavarta a reptér nyugalmát. A társaság először a British Airways első osztályon utazóinak fenntartott várójába próbált meg bejutni, majd átvonultak egy vámmenten boltba, ahol több üveg whiskyt is földhöz vágtak.

A brit rendőrséget szerda este hívták ki a reptérre, amikor Snoop Dogg és kísérete fennakadást okozott egy reptéri váróban.

A csoport a váróból egy vámmentes boltba ment, ahol vita tört ki köztük és az eladók között. A vita hevében a rapper társasága állítólag több üveg whiskyt is a földhöz vágott.

A helyszínre kiérkező rendőrök közölték a társasággal, hogy nem szállhatnak fel Dél-Afrikába tartó gépre, és megpróbálták a csomagkiadóhoz kísérni őket.

Többen fizikai ellenállást tanúsítottak, aminek következtében hét rendőr kisebb sérüléseket, egy pedig kéztörést szenvedett.

A társaság hat tagját letartóztatták, köztük Snoop Doggot, valódi nevén Calvin Broadus-t.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Stratégiai fontosságú város ellen indított hadműveletet Moszkva, kétségbeesett védelmi lépésekre kényszerül Kijev – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Stratégiai fontosságú város ellen indított hadműveletet Moszkva, kétségbeesett védelmi lépésekre kényszerül Kijev – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Egyre-másra jelennek meg Telegramon a hírek arról, hogy az orosz csapatok megújították támadásaikat a donyecki Vuhledár városa ellen. Az érintett frontszakaszokon több kilométeres haladást is sikerült elérniük. Közben Kijev elsimerte, hogy nehéz a helyzet a háború fő térségében, Kelet-Ukrajnában, de kijevi részről minden szükséges intézkedést megtettek, hogy ellenálljanak a támadásoknak - közölte vasárnap Olekszandr Szirszkij, az ukrán hadsereg főparancsnoka. Az ukrán hadsereg kritikus helyzetbe került Kelet-Ukrajnában, miután az orosz erők Pokrovszk felé nyomulnak. A Forbes beszámolója szerint Ukrajna sürgősen bevetette a Kara-Dag dandárt a térség védelmének megerősítésére - közölte a Kyiv Post. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×