eur:
392.5
usd:
354.68
bux:
72765.26
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Madonna és Angelina Jolie közös leszbikus szeretője

A hírek szerint Madonna leszbikus kapcsolatba keveredett egy szupermodellel. Az énekesnőt Jenny Shimizu-val, Angelina Jolie korábbi partnerével hozta össze a sajtó.

A Calvin Klein korábbi modellje, aki nyolc éven át volt a hollywoodi sztár partnere, elmesélte, hogy Madonna egy szereplőválogatáson figyelt fel rá. Meghívta magához vacsorázni, ekkor azonban még semmi nem történt köztük. Két nappal később, egy partin azonban már mindketten tudták, hogy az ágyban fognak kikötni - mondta a modell.

Jenny Shimizu elmesélte azt is, hogy 14 éves kora óta csodálja az énekesnőt, és elhatározta, hogy egyszer szeretkezni fog az attraktív nővel.

A hölgy egyébként most a British TV egyik riporternőjével randizik, aki 2004-ben arról híresült el, hogy házasságtörő viszonyt folytatott a futballsztárral, David Beckham-mel.

Címlapról ajánljuk
Október 1-jétől Budapesten is jön az új alapellátási ügyeleti rendszer

Október 1-jétől Budapesten is jön az új alapellátási ügyeleti rendszer

Október 1-jétől Budapest is csatlakozik az új alapellátási ügyeleti rendszerhez, a háziorvosok hétköznap délután 4 és este 10 óra között vesznek részt az ügyeletben. Az Országos Mentőszolgálat adatai szerint a szükséges 900 orvos helyett csak 200-300-an jelentkeztek a feladatra. A Magyar Orvosi Kamara szerint félő, hogy tovább nő a betöltetlen praxisok száma.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×