eur:
392.53
usd:
354.65
bux:
72749.76
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Keresztre feszítik Madonnát

Madonna közelgő turnéján úgy kezdi majd koncertjeit, hogy egy hatalmas kereszten ereszkedik alá a színpadra. A gyémántokkal és Swarovski kristályokkal díszített kereszt állítólag 5,7 millió fontba, vagyis több mint 2 milliárd forintba került.

Annak ellenére, hogy Madonna a Kabbala zsidó miszticizmus tanainak híve, úgy tűnik, hogy még mindig nagy előszeretettel használja a katolikus vallás szimbólumait a közvélemény sokkolására - jegyzi meg a The Sun című brit bulvárlap.

A legnagyobb botrányt 1989-es Like a Prayer című dalának videójával keltette, amelyben egy szentet csábít el. A Vatikán be is tiltotta a videót, a Pepsi pedig visszavonta Madonnával kötött szerződését, és a számot felhasználó reklámkampányát.

Címlapról ajánljuk
Október 1-jétől Budapesten is jön az új alapellátási ügyeleti rendszer

Október 1-jétől Budapesten is jön az új alapellátási ügyeleti rendszer

Október 1-jétől Budapest is csatlakozik az új alapellátási ügyeleti rendszerhez, a háziorvosok hétköznap délután 4 és este 10 óra között vesznek részt az ügyeletben. Az Országos Mentőszolgálat adatai szerint a szükséges 900 orvos helyett csak 200-300-an jelentkeztek a feladatra. A Magyar Orvosi Kamara szerint félő, hogy tovább nő a betöltetlen praxisok száma.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×