eur:
392.54
usd:
354.71
bux:
72776.59
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Megszületett Tom Cruise és Katie Holmes gyermeke

Megszületett Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermeke. A kislányt Suri-nak hívják, és kedden, Los Angelesben jött világra. Az édesanya és gyermeke is jól van - közölte a pár szóvivője.

A hölgy első gyermekének adott életet, míg vőlegénye előző feleségével, Nicole Kidman-nel két gyermeket fogadott örökbe.

A két filmsztár még 2005 júniusában jegyezte el egymást, és azt tervezik, hogy nyáron, vagy kora ősszel házasodnak össze.

Tom és Katie nagyon örül a kis jövevény érkezésének. A kislánynak héber nevet adtak, amely hercegnőt jelent, perzsa nyelven viszont a jelentése vörös rózsa. A gyermek 3,4 kilogrammal és 50,8 centiméterrel született.

Arról nem lehet tudni, hogy a 27 éves Holmes valóban teljes csendben szülte-e meg gyermekét, mint ahogy azt korábban tervezte. Vallása, a szcientológia előírásai szerint ugyanis a gyermek születését semmilyen zajjal nem szabad megzavarni.

A 43 éves Tom Cruise legújabb filmjét, a Mission Impossible harmadik részét hamarosan bemutatják a mozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Megvan az ítélet a Quaestor-botrányban: 13 évet kapott Tarsoly Csaba

Megvan az ítélet a Quaestor-botrányban: 13 évet kapott Tarsoly Csaba

Megszületett az ítélet a 2016 óta húzódó Quaestor-ügyben, a cég a 2015-ös brókerbotrányok egyik kulcsszereplője volt. A Fővárosi Főügyészség a Quaestor cégcsoport tulajdonosát és vezetőjét, Tarsoly Csabát és tíz társát különösen jelentős kárt okozó, bűnszervezetben elkövetett sikkasztás, csalás és más bűncselekmények elkövetésével vádolta meg, öt vádpontban 5458 rendbeli csalást és sikkasztást rótt a 11 vádlott terhére. Tarsoly 13 évet kapott,  korábban közel 33 ezer károsult kapott 100 milliárd forint nagyságrendű kártalanítást az ügyben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×