eur:
393.05
usd:
355.82
bux:
0
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

A 125 ezer milliárd fontos telefonszámla

Legközelebb, ha szívinfarktus közeli állapotba kerül telefonszámlája láttán, gondoljon Yahaya Wahibra. A malajziai férfi ugyanis legutóbb 125 ezer milliárd angol fontról, vagyis (ha jól számoltunk) 48 billiárd forintnyi hívásról kapott telefonszámát. Ráadásul egy olyan telefonvonalra, amelyet már kikapcsoltatott.

Yahaya Wahib szóhoz sem jutott, amikor meglátta a számlát, és utána az apróbetűs megjegyzést, miszerint ha nem fizet 10 napon belül, bíróság elé viszik az ügyet.

Fizetni, persze, nem tud a férfi, annál is inkább, mivel Malajziának a teljes nemzeti jövedelme nem éri el a kiszámlázott összeget, de nem is akar.

"Tulajdonképpen alig várom, hogy bíróság elé vigyék az ügyet" - jegyezte meg Yahaya Wahib.

A gigantikus számla édesapja telefonvonalára érkezett, aki még januárban elhunyt. Fia így ki is kapcsoltatta a telefont, és meg is fizette a még fennálló 13 fontnyi tartozást.

A Telekom Malaysia az azóta indított hívásokra számlázta ki a 125 ezer milliárd fontnyi összeget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Moszkva hadműveletet indított Vuhledár elfoglalására, ukrán dróneső zúdult Oroszországra – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Moszkva hadműveletet indított Vuhledár elfoglalására, ukrán dróneső zúdult Oroszországra – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Egyre-másra jelennek meg Telegramon a hírek arról, hogy az orosz csapatok megújították támadásaikat a donyecki Vuhledár városa ellen. Az érintett frontszakaszokon több kilométeres haladást is sikerült elérniük. Közben Kijev elsimerte, hogy nehéz a helyzet a háború fő térségében, Kelet-Ukrajnában, de kijevi részről minden szükséges intézkedést megtettek, hogy ellenálljanak a támadásoknak - közölte vasárnap Olekszandr Szirszkij, az ukrán hadsereg főparancsnoka. Vasárnap hatalmas drón- és rakétatámadást indított Ukrajna Oroszország területe ellen, elsősorban az energetikai létesítményekre mértek csapást. Több esetben sikeresen el is találták a  célpontot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×