eur:
396.28
usd:
367.22
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Beszorult a feje, összetörte a kocsit

Nyolc ezer fontos, vagyis majdnem három millió forintos kárt okozott gazdája sportkocsijában egy kutya, amikor belehajtott egy teherautóba. Nem valamiféle eszement kísérletről van szó, az ismert brit műsorvezető, Johnny Vaughan kutyája véletlenül került a kormány mögé.

Az állatorvostól visszafelé jövet a Harvey névre hallgató kutya feje beszorult a kocsi kesztyűtartója alá.

Gazdája az anyósülésre mászott, hogy kiszabadítsa, a kutya azonban ekkor átugrott a vezető oldalára, és pont a gázpedálon landolt, belevezetve a 70 ezer fontot érő Maseratit egy teherautóba.

"Az egész ügyben a legviccesebb az volt, amikor megpróbáltam elmagyarázni a biztosítónak, hogy pontosan mi is történt" - mondta Johnny Vaughan.

Azt már valószínűleg kevésbé találta mulatságosnak, hogy a biztosító nem fizetett, mivel a kutya nem volt megnevezve az autót vezető egyének között a biztosítási kötvényben.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: nem akarjuk, hogy ennek a kalandnak vége legyen

Vámos Petra: nem akarjuk, hogy ennek a kalandnak vége legyen

A spanyolok elleni sikerrel bejutott a negyeddöntőbe a női kézilabda-válogatott, vagyis eldőlt, hogy utazhat majd Lille-be. Vámos Petra, az ezúttal öt gólt szerző irányító azt mondta: most érzi, hogy a csapat megérkezett erre a szintre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×