eur:
395.43
usd:
366.42
bux:
74079.76
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Pornó-mentes város Amerikában

Egy vallásos üzletember olyan várost épít Floridában, ahol tiltott lesz a pornó, az óvszer és a fogamzásgátlás. Hétezren már érdeklődtek a beköltözésről.

A Domino's Pizza gyorsétterem-lánc alapítója, Tom Monaghan, akit apácák neveltek fel, 250 millió dollárt költ a szigorúan katolikus elvek alapján működő városkára.

Ave Mariában minden pornóterméket letiltanak a boltok polcairól, de nem árulhatnak óvszert és fogamzásgátló tablettát sem. A kábeltelevíziós csomagokból természetesen hiányozni fognak a felnőtt csatornák.

A szintén az amerikai milliomos által finanszírozott katolikus főiskola mellett felépülő 11 ezer floridai otthon iránt már 7 ezren érdeklődtek.

A különböző tilalmakkal azonban, úgy tűnik, nem lesz könnyű dolga a vallásos üzletembernek, hiszen emberi jogi szervezetek hatalmas jogi csatákat jósolnak a tiltások miatt.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szeptemberre dönti el a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, hogy folytatja-e sportolói pályafutását. Az Infostart olimpiai tudósítójának a kardcsapatdöntő másnapján beszélt az edzőcsere következményeiről, a generációváltás sikeréről és arról is, hogyan áll a NOB-tagsági kampánya.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×