eur:
394.06
usd:
363.76
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Óvszer nélkül tilos a szex!

Kötelezővé tették a labdarúgó világbajnokság idejére Bajorországban az óvszerek használatát a bordélyházakban. A hatóságok vasszigort ígérnek az ellenőrzés terén.

A bajor tartományi hatóságok úgy döntöttek, hogy a nyári németországi labdarúgó vb idejére kötelezővé teszik az óvszerek használatát a tartományi bordélyházakban.

Így azoknak a szurkolóknak, akik a meccslátogatásokat másfajta élményekkel is szeretnék kiegészíteni, számítaniuk kell arra, hogy június 9-től egy hónapig az "Óvszer kötelező!" felirattal találhatják szembe magukat.

A rendelkezés szerint a felszólítást látogatókkal "egyértelműen látható és olvasható felirattal ellátott" táblán kell közölni, több nyelven.

Bár az óvszer használata évek óta kötelező a bajor nyilvánosházakban, ám a törvényt ritkán tartják be. Az illetékesek most vasszigort és rendszeres ellenőrzést ígérnek, ám azt nem árulták el, hogy ezt miként képzelik el.

Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban
videók

Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban

Hosszú csendjében tavaly egyetlen mérvadó interjút adott, amelyben fogadalmat tett olimpiai aranyérmeinek számára Milák Kristóf, és bár 200 méteren Párizsban nem járt sikerrel, ott van még a 100 méter, valamint a Los Angeles-i nyári játékok is, ahol még mindig bőven 30 év alatt lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×