eur:
396.31
usd:
354.6
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A Lounge Group lett Közép-Európa legjobb rendezvényes ügynöksége

A Lounge Group és a cégcsoporthoz tartozó Visual Europe Group idén kiemelkedő sikereket arattak a ljubljanai Conventa Crossover Best Event Awardon, a közép- és kelet-európai régió legnagyobb presztízsű rendezvényipari versenyén.

A Conventa Best Event Award Európa egyik legrangosabb rendezvényipari versenye, ahol nemcsak az események kreativitását és innovációját díjazzák, hanem a technológiai megoldások és a társadalmi hatás is fontos szempont az értékelésnél. Az idei kiírás különösen figyelemre méltó volt, hiszen rekordszámú nevezés érkezett: 16 országból közel 50 esemény került a nemzetközi, 23 tagú szakértői zsűri elé, akik különböző országokból és iparági hátterekből érkezve változatos perspektívákat hoztak a döntéshozatalba.

A zsűrizés több szakaszból állt: a shortlist kihirdetése után a döntősök két percben élőben prezentálták projektjeiket a Crossover fesztiválon, ahol válaszoltak a zsűri kérdéseire is, biztosítva ezzel a teljes átláthatóságot és a méltányos értékelést. A Lounge Group az erős mezőnyben azontúl, hogy hat díjat begyűjtött különböző kategóriákban, elnyerte az „Év rendezvényszervező ügynöksége” címet is, így a legtöbb elismerést szerezték a versenyen. Gorazd Čad, a verseny alapítója elismerően nyilatkozott cégcsoport projektjeiről, „game changer”-nek nevezve azokat, amelyek új irányt mutattak az iparág számára.

A fiatal tehetségeket támogató Sneakpeek projekt, amely a Sneakerness Budapest keretein belül hozta közelebb a reklámszakmát a fiatal generációhoz, megnyerte a „Best Pop-Up Event” kategóriát, és második helyezést ért el a „Best Crossover Event” főkategóriában. A Pápalátogatás esemény első helyen végzett a „Best Ceremony” kategóriában, és második lett a „Best Technology” kategóriában. A Heim Pál Gyermekkórház Mikulás-napi drónshow-ja bronzérmet szerzett a „Best in Creativity” kategóriában, míg az Atlétikai világbajnokság 2023 a „Best Technology” kategóriában szintén harmadik helyen zárt.

A Lounge Group és a Visual Europe Group kiemelkedő szereplése világosan mutatja, hogy a kreatív iparágban az innováció, a technológiai megoldások és a kulturális értékek közvetítése szorosan összefonódnak. Projektjeik nem csupán technikai szempontból kiemelkedőek, hanem fontos társadalmi párbeszédeket is ösztönöznek, legyen szó a jövő szakembereinek támogatásáról, közösségi események szervezéséről vagy a sport és vallási rendezvények méltó megvalósításáról.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×