eur:
394.6
usd:
354.93
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Nyitókép: Unsplash.com

Most egy SMS-ért korlátlan mobilnethez juthat néhány napra

A Yettel az árvíz elleni védekezést segítve úgy döntött, hogy öt napra ingyenes korlátlan adatkeretet biztosít ügyfelei számára.

Annak érdekében, hogy a Yettel ügyfelei ebben a nehéz időszakban is zavartalanul tarthassák a kapcsolatot szeretteikkel, illetve mindazokkal, akikkel az árvízhelyzet miatt szükséges, a szolgáltató hétfő reggel ingyenes korlátlan adatkeretet tartalmazó egyszeri szolgáltatást indított. Az ajánlatot az aktiválástól számított 5 napig lehet felhasználni belföldön – olvasható a mobilszolgáltató sajtóközleményében.

A kedvezmény a Yettel minden olyan hazai, hangalapú tarifával rendelkező ügyfele számára elérhető, akiknek nem áll rendelkezésre jelenleg korlátlan adatkeret. Az adatkeretet az üzletekben, az alkalmazásban a szolgáltatásoknál, az adat opciók alatt vagy az 1744-es számra küldött SMS-sel az „ARVIZ” kódszó segítségével lehet aktiválni. A kedvezményt egyszer lehet igénybe venni 2024. szeptember 24-ig.

További információ a szolgáltatás részleteiről itt olvasható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Kilőtt a Wizz Air - Ez már a fordulat?

Kilőtt a Wizz Air - Ez már a fordulat?

Jelentős emelkedést láthattunk kedden a Wizz Air és más európai légitársaságok részvényeiben is, ennek kapcsán pedig adódik a kérdés, hogy korai-e már fordulatról beszélni a Wizz Air esetében azt követően, hogy a cég árfolyama július vége óta lefeleződött és az elmúlt hetekben napról napra érte el a történelmi mélypontokat. Erre a kérdésre kerestük a választ.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×