eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina
Nyitókép: Unsplash

Lesújtó fordulat a Balatonnál – csak győzze a rendőrség

Csaknem kétezer gyorshajtót mértek be négy nap alatt.

Ahogy arról beszámoltunk, karbantartási munkálatok miatt hétfőtől – várhatóan – két hétre teljesen lezárták a Kőröshegyi völgyhidat az M7-es autópályán.

A pályazár idején a Budapest felől érkezőknek Zamárdi felső/Siófok nyugat csomópontban kell elhagyniuk az autópályát, és Balatonszárszónál térhetnek vissza. Az országhatár felől közlekedőknek Balatonszárszó csomópontban kell elhagyniuk a sztrádát, és Zamárdi felső/Siófok nyugatnál térhetnek vissza.

A fentiek miatt Zamárdi, Szántód és Balatonföldvár belterületén jelentősen megnövekedett a gépjárműforgalom. Egy-egy napon a legforgalmasabb időszakban Budapest irányába mindössze öt óra leforgása alatt közel hatezer jármű halad el – írja a police.hu.

Mint olvasható, a hatóság emberei folyamatosan jelen vannak, hogy vigyázzanak az ott élők biztonságára, kiszűrjék a gyorshajtókat és megelőzzék a közlekedési baleseteket. Ennek eredményeként: szeptember 2-a óta közel 2000 sofőr lépte túl a megengedett legnagyobb sebességet a 7-es számú főúton.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy legyenek türelmesek, körültekintőek tartsák be a közlekedési szabályokat, és ne hajtsanak gyorsan… hogy mindenki hazaérjen!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×