eur:
393.43
usd:
353.68
bux:
72845.4
2024. augusztus 28. szerda Ágoston
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
macska lusta cica
Nyitókép: Pixabay

Macskagyilkos után nyomoznak a II. kerületben

A lakosság plakáton hívta fel a figyelmet a bűncselekményre.

Állatkínzás miatt indult nyomozás a II.kerületben. A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság feljelentés alapján rendelt el nyomozást állatkínzás vétség gyanúja miatt, amely folyamatban van.

Korábban egy plakát került ki a kerületben a Nyúl utcában, amelyen azt írták: „Elég volt az állatkínzásból! Állítsuk meg együtt ezt a beteg embert! Macskagyilkos a környéken! Kérlek figyeld a kisállatod, lehetőség szerint ne engedd ki! Sokadik cicát kínozta meg és küldte halálba AZ ILLETŐ, akit keres már a rendőrség. Légy óvatos a cicád érdekében!” – írja a Telex.

Címlapról ajánljuk
16 óra munka, 8 óra pihenés – ez vár az űrben rekedt két amerikai asztronautára

16 óra munka, 8 óra pihenés – ez vár az űrben rekedt két amerikai asztronautára

A tervek szerint februárban hozzák vissza a Földre a Boeing Starliner két űrben rekedt űrhajósát, akiknek azonban addig is lesz bőven feladatuk. Már beintegrálódtak a Nemzetközi Űrállomás legénységébe, és részt vesznek az ottani kutatómunkákban. Kiss László csillagász az InfoRádióban elmondta: akár későbbre tervezett kutatásokat is előbbre tudnak hozni a két űrhajós közreműködésének köszönhetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.28. szerda, 18:00
Balogh Tamás
a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×