eur:
394.54
usd:
358.24
bux:
71671.89
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
fotó: Infostart
Nyitókép: fotó: Infostart

Újabb tragédia a síneken

Elgázolt a vonat egy embert Tiszafürednél.

Gázolás miatt késnek a vonatok a Tiszafüred-Füzesabony szakaszon - közölte a Mávinform a Facebook-oldalán. Az érintett szakaszon pótlóbuszos közlekedésre lehet számítani.

A balesettel kapcsolatban azt közölték, hogy a Füzesabonyból 9.35-kor Debrecenbe elindult személyvonat (6647) sodort el egy embert. A helyszínelés végéig - várhatóan a délelőtti órákban - Poroszló és Tiszafüred között nem közlekedhetnek a vonatok.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a szerelvény nem tud továbbmenni, ezért a rajta tartózkodó mintegy húsz-huszonöt ember a tiszafüredi hivatásos tűzoltók közreműködésével száll át az értük érkező mentesítő járatra. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik.

Címlapról ajánljuk
Bús Balázs az óbudai korrupciós botrányról: Kiss László átverte a választópolgárokat, le kell mondania

Bús Balázs az óbudai korrupciós botrányról: Kiss László átverte a választópolgárokat, le kell mondania

Az óbudai korrupciós ügy miatt le kell mondania a polgármesternek és a teljes képviselő-testületnek – mondta az InfoRádióban Óbuda-Békásmegyer korábbi fideszes polgármestere. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerint viszont azért vették őrizetbe Kiss Lászlót, hogy „elegyék tőle a törvényesen, tisztességesen elnyert polgármesteri tisztséget”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.15. csütörtök, 18:00
Tálas Péter
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének egyetemi docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×