eur:
394.37
usd:
357.84
bux:
71450.46
2024. augusztus 14. szerda Marcell
Ásványvíz a Nyugati pályaudvaron, amit a MÁV-START Zrt. munkatársai osztanak az utasoknak a hőség miatt 2022. június 30-án.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Vizet osztanak szerdától a vasútállomásokon és az autóbusz-állomásokon

Az ügyfélszolgálatokon lehet átvenni a palackozott vizet.

A harmadfokú hőségriasztás miatt szerdától vasárnapig vizet osztanak a MÁV-VOLÁN-csoport utasai számára.

A közlemény szerint a MÁV-START naponta 10 és 17 óra között palackozott vizet oszt a budapesti főpályaudvarokon a peronoknál, és a nagyobb vidéki vasútállomásokon az utascentrumnál és az ügyfélszolgálatokon.

A Volánbusz munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain ad ásványvizet az utasoknak.

A vízosztáshoz a MÁV-HÉV is csatlakozik: szerda, csütörtök és péntek délután a négy főbb HÉV-végállomáson is osztanak frissítőt az utasoknak.

Címlapról ajánljuk
Ezrek tüntettek Pozsonyban a kormány lépései ellen

Ezrek tüntettek Pozsonyban a kormány lépései ellen

Kedd este közel 20 ezren tüntettek Pozsonyban a szlovák kormány közelmúltban meghozott döntései ellen. A demonstrálók bírálták a kultúrán belül kialakult helyzetet, a kulturális intézmények személycseréit, illetve a jogállamiság iránti aggodalmuknak adtak hangot. A tüntetést a két legerősebb ellenzéki párt szervezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Egy kicsit megint lelassult az ukrán hadsereg kurszki támadásának dinamikája, de keleti irányba, Giri felé, illetve északra, Lgov felé, továbbra is nyomulnak az ukrán csapatok. Közben a szomszédos Belgorod megyében vészhelyzetet hirdetett a terület kormányzója az Ukrajna területéről érkező támadások miatt. Nincs jele annak, hogy Oroszország megtámadása egyelőre célravezető lett volna: a Donbaszban folytatódik Toreck bekerítése, Pokrovszkhoz pedig egyre közelebb kerülnek az orosz rohamcsapatok. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború szerdai eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×