eur:
393.88
usd:
360.66
bux:
71462.3
2024. augusztus 12. hétfő Klára
fotó: BpiAutósok videója
Nyitókép: fotó: BpiAutósok videója

Már megint szembe ment valaki a forgalommal az Árpád hídon

Ismét szembe mentek a forgalommal a fővárosi Árpád hídon.

Péntek hajnalban ismét a forgalommal szemben hajtott fel egy autó az Árpád hídra, oda, ahol bő egy hónappal ezelőtt egy lopott taxival közlekedő ámokfutó miatt haltak meg többen is. Arról az esetről több cikkben is beszámoltunk az Infostarton.

A mostani esetnél a többi autósnak sikerült jeleznie a véletlenül rossz helyen közlekedő sofőrnek, hogy rossz irányba megy. Így tudták elkerülni a tragédiát - írja a blikk.hu.

Minderről videó is készült, amelyet a BpiAutósok oldalán osztottak meg. Egy taxis jelezte a bajt, aki jelzett a hibázó sofőrnek, hogy nem jó irányba hajtott fel a hídon.

„Árpád hídon Budáról Pest felé szembe jövő autó… Jelzésemre szerencsére kapcsolt és vissza fordult még mielőtt nem történt nagyobb baj.

Érdemes lenne néhány »hülyebiztos« táblát és jelzést elhelyezni”

– osztotta meg a vezető a BpiAutósok portállal.

Címlapról ajánljuk
Az autógyártás sem húzza már úgy a szlovák ipart, mint korábban

Az autógyártás sem húzza már úgy a szlovák ipart, mint korábban

Júniusban visszaesett a szlovák ipar teljesítménye. 2,4 százalékkal csökkent a termelés az előző évhez képest, amikor a gépek, fémek és közlekedési eszközök gyártásának visszaesését még az energiával kapcsolatos termelés több mint fél éves növekedése sem tudta ellensúlyozni – derült ki a Szlovák Statisztikai Hivatal legfrissebb jelentéséből.

Kína és az Egyesült Államok fej-fej mellett – gyorsfénykép a világ sportjáról, Párizs tükrében

Az Egyesült Államok és Kína egyaránt negyven aranyérmet szerzett a 2024-es párizsi olimpián, előbbi végzett az éremtáblázat élén, miután 126 érmet gyűjtött, szemben a legnagyobb ázsiai sportnemzet 91 medáliájával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Esik az OTP, megy vele a magyar tőzsde

Esik az OTP, megy vele a magyar tőzsde

Turbulens héten vagyunk túl a tőzsdéken, a makroadatok érkezéséből arra lehetett ugyanis következtetni, hogy az amerikai gazdaság recesszióba került, ezt követően a piacok azt kezdték árazni, hogy a Federal Reserve hamarabb kezdhet kamatvágásba, hogy segítse a növekedést. Ezt követően viszont a várakozásoknál jóval jobb munkaerőpiaci adat is érkezett az USA-ból, ami arra utalt, hogy talán mégsem fogyott ki a lendület az amerikai gazdaságból. Ezen a héten is sok piacmozgató eseményre lehet számítani, elég az amerikai inflációs adatra gondolni - a mai nap azonban még viszonylag csendesnek ígérkezik, délután az Egyesült Államokban a költségvetési egyenleg júliusi adatait teszik közzé, ennek lehet esetleg hatása a deviza-és részvénypiacokon. Egyelőre úgy néz ki, hogy folytatódik a pénteki felpattanás és kimondottan pozitív hangulatban zajlik a kereskedés az európai piacokon, bár a magyar tőzsde az OTP-vel az élen lefordult.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 12. 10:18
×
×
×
×