eur:
393.16
usd:
359.82
bux:
71923.65
2024. augusztus 12. hétfő Klára
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Összeroncsolódott személygépkocsi, miután lesodródott az útról, majd egy fának ütközött Újhartyán külterületén 2024. augusztus 10-én késő este. A balesetben hárman meghaltak.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Egy buli miatt történhetett a három fiatal halálos száguldása

Egy buliba mentek azok a fiatalok, akik a hétvégén vesztették életüket egy közlekedési balesetben Újhartyánnál.

A tenyek.hu készített riportot a megrázó esetről. Azt írják, hogy sokkoló tragédia történt a Pest vármegyei Újhartyán külterületén szombat éjszaka. A 20 éves sofőr és két utasa, egy 16, illetve egy 17 éves kamaszlány halt meg, amikor autójukkal egy fának csapódtak.

A szürke autó eleje szinte eltűnt és a kereke is kitört, brutális erővel csapódott a fának a kocsi. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a motor az ülések közé préselődött. Úgy tudják,

a három fiatal egy buliba sietett a közeli Hernádra,

nem akartak elkésni, ezért taposhatott a gázba a 20 éves sofőr, de egy kanyarban kisodródott és elveszítette az uralmát az autó felett. Az abroncsok állítólag életveszélyesen kopottak voltak.

Az autó tetejét a tűzoltóknak kellett levágniuk, hogy hozzáférjenek a volán mögé szorult 20 éves fiúhoz, és a 16, illetve 17 éves utasaihoz. Már semmit nem tudtak tenni értük, mindhárman szörnyethaltak a kocsiban.

Címlapról ajánljuk

Így értékelte a világsajtó az olimpiát

A nemzetközi sajtó szerint a vasárnapi záróünnepség nem volt olyan látványos, mint a megnyitó, a párizsi olimpia azonban a koronavírus-járvány okozta üresség után visszahozta a sportba a lelkesedést, a szenvedélyt és utat mutatott Los Angelesnek, egyben mércét állított a következő helyszíneknek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×