eur:
394.18
usd:
361.11
bux:
72028.77
2024. augusztus 10. szombat Lőrinc
fotó: police.hu
Nyitókép: fotó: police.hu

400 lóerős tűzpiros Ferrarit fogtak meg a nógrádi rendőrök

Csak 65 ezer forint büntetést kapott egy, a 2-es úton száguldó Ferrari. A rendőrök azonban büszkék arra, hogy prevenciós jelleggel tudtak bírságolni.

A nógrádi közlekedési járőrök augusztus 6-án a 2-es főúton figyeltek föl egy Ferrari Modena Spiderre. A műszerük szerint a megengedett 90 km/h helyett 125 km/h-val haladt - írja a police.hu.

A közel 400 lóerős, tűzpiros autó vezetőjének szabályszegés miatt 65 ezer forint közigazgatási bírságot és négy közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

Azt is büszkén írták, hogy bíznak az intézkedés prevenciós jellegében és ezzel "további jogsértéseket előztek meg".

Címlapról ajánljuk

Szabó Szilvia: Lisa Carrington szenzációs, de Csipes Tamara meglepheti

Három érmet is nyertek a magyar egységek a párizsi olimpia pénteki kajak-kenu döntőiben. Az eredményeket Szabó Szilvia olimpiai ezüstérmes, 13-szoros világbajnok kajakozó értékelte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Rendkívüli döntést jelentett be Oroszország az ukrán betörés miatt!

Rendkívüli döntést jelentett be Oroszország az ukrán betörés miatt!

Három régióban, Kurszkban, Belgorodban és Brjanszkban, átfogó terrorellenes, illetve biztonsági intézkedéseket rendelt el az orosz terrorellenes bizottság és a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) - jelentette be a két hatóság szombat reggeli közös közleményében. Ez alapvetően átírja a három régió lakosainak életét, mert a terrorellenes lépésekre, az ukrán csapatok kiszorítására, hivatkozva széleskörű lépéseket tehet a két hatóság, korlátozhatja a kommunikációt, területeket zárhat le, illetve a szabadságjogokat is korlátozhatja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×