eur:
389.49
usd:
357.81
bux:
73261.6
2024. július 22. hétfő Magdolna
Gattyán György, a Megoldás Mozgalom elnöke nyilatkozik a sajtónak a párt eredményváró rendezvényén, a Normafa Club House-ban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Elnököt vált az EP-választáson legrosszabbul szerepelt párt

Huszár Viktort Bogó Dániel váltja.

Új elnöke van a Memónak, vagyis Gattyán György vállalkozó Megoldás Mozgalom nevű pártjának, amely a legkisebb támogatást gyűjtötte az európai parlamenti választáson (0,37 százalék, 16 806 szavazat).

Huszár Viktor elnök távozott két év után, az eddigi alelnök Bogó Dániel pedig átveszi a posztot. Az eddigi elnök - a párt közlése szerint - alapítóként segíti tovább a párt munkáját, a vállalkozó alapítóhoz hasonlóan.

Bogó Dániel szintén pártalapító, ügyvéd, a családjog a szakterülete.

"A Megoldás Mozgalom egy nagy család számomra, amelyben megkérdőjelezhetetlen az összetartás, a bizalom. Örömmel vállaltam el az elnöki tisztséget, mert hiszem, hogy csak ez a mozgalom képes valódi szemléletváltást elindítani Magyarországon" - olvasható a párt közlésében Bogó szavai közt.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: Joe Biden magától nem lépett volna vissza, személyes okok miatt is ragaszkodhatott a hatalomhoz

Szakértő: Joe Biden magától nem lépett volna vissza, személyes okok miatt is ragaszkodhatott a hatalomhoz

A Demokrata Párton belül továbbra is nagy befolyással rendelkező Barack Obama támogatásának elvesztése miatt kényszerülhetett visszalépésre a jelenlegi amerikai elnök – mondta az InfoRádióban Farkas-Bede Katalin. A Budapesti Corvinus Egyetem docense arról is beszélt, hogy Amerikában legutóbb a XIX. században volt olyan, hogy egy elnök valamiképpen elvesztette pártja támogatását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×