eur:
394.21
usd:
363.61
bux:
71027.96
2024. július 8. hétfő Ellák
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

A Rákóczi Szövetség munkatársai vesztették életüket az Árpád hídi tragédiában

Szerda késő este három halálos áldozatot követelő baleset történt az Árpád hídon, amikor egy ámokfutó áttért a szemből jövő sávba és ütközött több vétlen kocsival is. Az ütközés következtében elhunyt párról kiderült, hogy a Fidelitas tagjai és Rákóczi Szövetség munkatársai voltak, ráadásul az egyikük híres mesemondó volt, a másikuk pedig a Schadl-ügy egyik tanúja.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerda késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek. A rendőrség szerint egy lopott taxival hajtott az elkövető a forgalommal szemben lévő oldalon, majd több autónak is nekiütközött.

Az egyik áldozat maga a baleset okozója volt, a másik kettő pedig egy pár, amely a szürke Suzuki Ignisben utazott, amelybe először belecsapódott az ámokfutó. Azóta kideült, hogy az egyik áldozat a Schadl-ügy egyik tanúja lehetett, a másik pedig a férfi élettársa – ők utaztak az Ignisben –, illetve több felvétel is előkerült a balesetről.

A Rákóczi Szövetség viszont kiposztolta közösségi oldalán, hogy a két elhunyt két fiatal munkatársuk volt.

A Fidelitas szintén elbúcsúzott a közösségi oldalán a két vétlen áldozattól, ugyanis kiírásuk szerint Emil és Melinda közösségük „aktív tagjai és színfoltjai” voltak – szúrta ki az Index.

A lap emlékeztet, hogy szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt szintén az Árpád hídon történt egy tragikus baleset. Egy 26 éves kerékpáros életét vesztette, amikor egy 690 lóerős Mercedes-AMG az Árpád hídon haladt a budai irányba, a sofőr elvesztette az uralmát az autó felett, majd többször megpördült, és átszakítva a szalagkorlátot elgázolta a szabályosan haladó biciklist.

Címlapról ajánljuk

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×