eur:
395.35
usd:
368.53
bux:
70336.42
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: Magyar Péter/Facebook

A választási műsorok legrövidebb beszélgetése alig tartott egy percig

Magyar Péter kivonult az ATV stúdiójából.

Rónai Egon műsorvezető méltatta a Tisza Párt választásokon elért sikerét, melyre Magyar Péter azzal a kérdéssel fordult felé, hogy mi a kérdés. Magyar sérelmezte, hogy a kampány során, sőt március óta nem kapott lehetőséget az ATV-n arra, hogy elmondja gondolatait - írja a HVG.

Ekkor Rónai Egon átnyújtott egy dossziét neki, az összegyűjtött meghívásokkal, híradós bevágásokkal. Magyar ezt követően arra utalt, hogy feltehetően Németh Sándor az ATV többségi tulajdonosa befolyásolja a műsorkészítést. Ezt Rónai Egon visszautasította, majd rövid vita után a Tisza-párt elnöke kivonult a studióból.

Az ATV a következőket írta a történtekkel kapcsolatban: „Magyar Péter az elmúlt hetekben többször is nyilvánosan azzal vádolta az ATV-t, hogy nem hívtuk a műsorainkba. Ma az Egyenes beszédben az ezt cáfoló bizonyítékokat tartalmazó dossziét adtuk át a Tisza párt alelnökének. Sajnáljuk, hogy így reagált, ennek ellenére, ahogy eddig, ezentúl is várjuk a műsorainkban.”

Címlapról ajánljuk

Ferencz Orsolya: relatív űrhajóshiány van a világban

A kiválasztott magyar űrhajósok még itthon készülnek, de hamarosan az Egyesült Államokban folytatódik a kiképzésük, és a közelejövőben véglegesedik a kutatási programjuk is – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×