eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szavazók az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában kialakított 53-as szavazókörben 2024. június 9-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Arcra esett egy asszony Óbudán a szavazókörben

Sorra jönnek a hírek a kisebb nagyobb balesetekről, amelyek a választások helyszínén történnek. Van köztük vicces, de van, amelyik veszélyesnek tűnik. Mindegyiket nagyon komolyan veszik.

Egy idős hölgy elvesztette az egyensúlyát a szavazókörben, arca és a szája is megsérült. Mentőt hívtak hozzá, megvizsgálása után a Honvéd kórházba szállították.

Szintén egészségügyi probléma volt Gödön. A 3. számú szavazókörében a központilag kinevezett jegyzőkönyvvezető rosszul lett, így helyette új jegyzőkönyvvezető állt munkába.

Amit talán nem volt igazán súlyos, sőt, egy kicsit vicces is lehetett, hogy Felsőpakonyban egy választópolgár a szavazófülkében elesett,

a fülke elborult.

A választópolgár segítséggel felállt,és távozott – írja a valasztas.hu.

Ami viszont inkább nevetséges lehetett, hogy Szatymazon egy állampolgár bejelentette, ő érkezett először a szavazóhelyiséghez. A szavazóhelyiség nyitásakor a jegyzőkönyvvezető arról tájékoztatta, hogy a már szintén várakozó másik szavazó lesz az első szavazó. Az állampolgár ezt sérelmezte.

Komádiban a szavazatszámláló bizottság elnöke a szavazókör folyosóján elesett. A bal könyöke kifordult. Törés gyanúja miatt hívtak hozzá mentőt. A szavazást nem kellett felfüggeszteni.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×