eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke telefonon beszél az Egymillió Találkozás Napjára szervezett kampánykörútjának karcagi állomásán 2024. június 8-án. A másnapi választás előtti 24 órában a Fidesz ötvenezer aktivistája és a kormánypárt politikusai egymillió embert keresnek fel személyesen.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor: ma ott vagyunk minden faluban és minden városban

A miniszterelnök személyes találkozókon kívül telefonon is megkereste pártja támogatóit.

Szombaton jön tehát az Egymillió Találkozás Napja - harangozta be korábban Orbán Viktor, azt ígérve, hogy egy nappal az európai parlamenti és önkormányzati választás előtt egymillió szavazójukat hívják vagy keresik fel.

Orbán Viktor ennek megfelelően folytatta kampánykörútját. A szolnoki választókhoz bekopogva és nekik telefonálva is arról beszélt: ma ott vagyunk minden faluban és minden városban, minden utcában és minden téren. Az egész országot mozgósítjuk. A Fidesz elnöke hozzátette: ez a legnagyobb kampányhajrá: egymillió találkozás egyetlen nap alatt. "Padlógáz, mert a tét hatalmas és minden szavazat számít. Holnap pedig csak a béke, csak a Fidesz" - fogalmazott.

Szolnokon ellátogatott arra a lakótelepre is, ahol az első önálló otthona volt és ahonnan Budapestre járt dolgozni. Ott lett családos ember és oda született az első gyermeke. A kormányfő közösségi oldalán megjelent videó tanúsága szerint bemutatkozott a most a lakásban élő családnak, átadott egy levelet "saját magától".

"Itt kezdtem én, ez volt az első önálló lakásom. Én Pesten dolgoztam és ingáztam egy sportszatyorral. Abban volt az összes ruhám, meg egy nagyobb darab sonka" - mondta, hozzátéve, hogy a felesége ott volt ügyvédbojtár.

Karcagon Kovács Sándor fideszes országgyűlési képviselő és Szepesi Tibor polgármester fogadta Orbán Viktort, aki telefonon és személyesen is buzdította a karcagiakat a vasárnapi voksolásra.

A kormányfő ezt követően Debrecenben folytatta a kampányolást - tájékoztatott Havasi Bertalan.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

A 21 éves Muhari Eszter 15-14-re legyőzte az észt Nelli Differtet, s ezzel bronzérmes lett a párizsi olimpia női párbajtőr egyéni számában. A nap során öt asszójából négyet megnyert, élete eddigi legnagyobb sikerét érte el.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×