eur:
394.12
usd:
363.61
bux:
71076.6
2024. július 8. hétfő Ellák
Új zebra az Astoriánál. Forrás: BKK
Nyitókép: Forrás: BKK

Elkészült a zebra az Astoriánál

Akadálymentesen, kényelmesen és gyorsabban lehet átkelni a Rákóczi úton köszönhetően annak, hogy elkészült, és már használatba is vették a közlekedők az új gyalogos-átkelőhelyet az Astoriánál.

Most már a babakocsival vagy kerekesszékkel közlekedőknek sem kell több száz méteres kerülőt tenniük, hogy biztonságosan átkelhessenek a Múzeum körút és a Károly körút járdái között.

Több mint 60 éves adósságát törlesztette a főváros: új gyalogoskapcsolat jött létre Budapest egyik kiemelt jelentőségű csomópontjában, az Astoriánál. A Múzeum körút és a Károly körút járdáit összekötő gyalogátkelő használatával gyorsabban, akadálymentesen lehet átkelni a VII. és a VIII. kerületet elválasztó Rákóczi úton.

Új gyalogátkelőt adtak át Budapesten, az Astoriánál. Forrás: BKK
Új gyalogátkelőt adtak át Budapesten, az Astoriánál. Forrás: BKK

Az új gyalogátkelőhely egyszerre szolgálja a nehezebben közlekedő idősek haladását, illetve a babakocsival közlekedők és a kerekesszéket használók biztonságos átkelését.

Címlapról ajánljuk

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×