eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A Magyar Honvédség Csehországból érkezett és a sajtóbemutatóra kiállított két darab, többcélú, használt Airbus A319-es csapatszállító katonai repülőgépeinek egyike Kecskeméten az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison 2018. február 2-án. A gépek a honvédség hadrendjében teljesítenek majd szolgálatot. Az első katonai Airbus A319-es január 31-én érkezett meg a kecskeméti repülőtérre.
Nyitókép: Ujvári Sándor

Visszatért Budapestre Novák Katalin gépe

Magyarországra érkezett a honvédség gépe, amivel Novák Katalin korábban Katarba utazott. Utána pedig a Sándor-palotába egy konvoj.

Az ADS-B Exchange adatai szerint a Magyar Honvédség HUAF122 jelű gépe magyar idő szerint szombaton reggel fél nyolckor felszállt Dohából és elindult Magyarország irányába - írja a 444.hu. Az útját Irakig követték a radarok, de a Flightaware-en továbbra is lehetett követni az útját, végül délután fél egy után nem sokkal szállt le a gép a ferihegyi repülőtéren.

Azt azonban egyelőre nem tudni, az államfő is a fedélzeten volt-e, de a lap szerint azóta egy fekete autókból álló konvoj is befutott a Sándor-palotába, bár azt nem tudni, ki ült a kocsikban.

Novák Katalin csütörtökön hagyta el az országot, hivatalos programja szerint vasárnapig lenne dolga a Közel-Keleten, aznap még Tamím bin Hamad ál-Száni sejkkel lenne tárgyalása.

Az államfőt azért érik heves bírálatok, mert kegyelmet adott tavaly áprilisban K. Endrének, a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének, aki arra akarta rávenni a pedofil igazgatóra valló fiatalokat, hogy változtassák meg vallomásukat.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×