eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Unsplash.com

Vagy bátor volt, vagy figyelmetlen az M0-on döngető sofőr - videó

A leállósávban haladt magabiztosan a forgalommal szemben az az autós, akiről a Magyar Közút videót is közzétett.

Hiába villogtak neki a szabályosan haladók, a fehér autó legalább három kilométert haladt szabálytalanul, forgalommal szemben az M0-ás leállósávjában, viszonylag gyorsan - írja a Telex.

A sofőr Maglód térségében hajtott fel vagy fordult meg szabálytalanul, és az M4-M0 csomópontban már le is mehetett. Mivel a Magyar Közút viszonylag pontos helymeghatározást is kapott a videó készítőjétől, a saját kameráin is gyorsan megtalálta a szabálytalankodót, akiről videó is készült:

Az eset kapcsán kiemelték: az a legfontosabb, hogy nem történt baleset. A Magyar Közút tanácsot is adott azoknak, akik esetleg ilyen helyzetbe kerülnének: legfontosabb, hogy húzódjanak a leállósávra, és hívjanak segítséget a 112-es segélyhívón. Hozzátették, több dolog is gyanús lehet, ha rossz irányba halad valaki, például az út íve, az, hogy jobb oldalon van az elválasztósáv, és az is, ha ezerrel villognak a szembe jövők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×