eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai a VII. kerületi Szövetség utca egyik lakóházánál 2016. október 28-án, miután bejelentés érkezett arról, hogy egy lakónál fegyvert vagy annak utánzatát látták. A TEK munkatársai az ingatlanban elfogtak két férfit, akiket átadtak a kerületi rendőrkapitányság beosztottjainak. Az elsődleges adatok szerint a férfiaknál airsoft-, vagyis szabadidős célú, műanyag golyót kilövő fegyver volt.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Embereket kellett kitelepíteni az éjszakai budafoki robbanások után

Eloltották annak a tűznek a lángjait, ami Budapest XXII. kerületében, egy Diósdi utcai melléképületben keletkezett – írja a katasztrófavédelem.

Teljes terjedelmében égett egy mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű, műhelyként használt ingatlan, és a mellette lévő lakóház tetejének mintegy kétharmadára is átterjedt a tűz.

A műhelyben több propánbutángáz- és hegesztőpalackot is tároltak.

Ezek közül néhány felrobbant,

többet pedig kihoztak az égő épületből a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik megfékezték a lángokat.

Egy acetilénpalackot a TEK mesterlövésze ártalmatlanított. Erre az időre

a szomszédos házakat el kellett hagyniuk az ott lakóknak,

összesen tizenhárom embernek.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×