eur:
395.32
usd:
368.55
bux:
71546.57
2024. július 2. kedd Ottó
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő előadása a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényén, a Polgári Pikniken a kötcsei Dobozy-kúriában 2023. szeptember 9-én.
Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor Kötcséről üzent Brüsszelnek

Ismét posztolt Kötcséről a kormányfő.

"Brüsszelben változást kell elérni!” – írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán, majd egy képgalériát osztott meg a kötcsei piknikről. Érdekesség, hogy ebben helyt kapott egy bográcsos menüsor fotója is.

Ismert, a Polgári Magyarországért Alapítvány hagyományosan ezen a településen rendezi meg Polgári Piknik nevű eseményét, ezen a kormányfő rendre szűkebb körben ad iránymutatást a kormányoldalnak az előtte álló teendőkhöz, a következő fél évre, évre.

Ez alkalommal vélhetőleg a jövő nyári önkörmányzati és EP-választásokig hátra lévő időszak politikai teendőiről szól a kormányoldali elithez.

Címlapfotónk a tavalyi találkozón készült.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×