eur:
388.33
usd:
362.03
bux:
69073.46
2024. május 9. csütörtök Gergely
Nyitókép: Getty Images/

Autók rohantak egymásba az egyik legfontosabb magyar sztrádán

Öt ember megsérült, amikor először négy autó, majd újabb két jármű ütközött össze az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, péntek kora este Szihalom közelében - közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták: az első baleset a sztráda 121. kilométerszelvényében történt, majd nem sokkal utána a 119. kilométerszelvényben karambolozott két autó.

A műszaki mentés és a helyszíni vizsgálat idejére az útpálya felét lezárták - olvasható a közleményben.

A közlekedést nehezíti, hogy a 127-es és a 129-es km között aszfaltoznak, itt is csak egy sáv járható.

Címlapról ajánljuk

Budapesten tárgyal a kínai elnök

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Szerény volt a Győzelem napi katonai felvonulás Moszkvában, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Szerény volt a Győzelem napi katonai felvonulás Moszkvában, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Hagyományosan május 9-én, csütörtökön tartják a Győzelem napi megemlékezéseket Oroszországban, amikor a náci Németország fölötti második világháborús győzelmet ünneplik. Moszkvában csütörtök délelőtt rendezték meg a Győzelem napi katonai felvonulást, amely tavalyhoz hasonlóan idén is szerény volt, a tankokat például egyetlen második világháborús T-34-es képviselte. Rövid beszédet tartott Vlagyimir Putyin orosz elnök is, melyben a Nagy Honvédő Háborúra emlékezett, de a Nyugat ostorozása és a katonai fellépéssel való fenyegetés sem maradhatott el. Vélhetően ukrán dróntámadás ért egy orosz olajfinomítót a Krasznodari területen, több tároló megsérült. Belgorod ellen rakéta- és dróntámadás volt csütörtökre virradóra, többen megsérültek, lakóépületekben és kocsikban pedig károk keletkeztek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×