eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pexels.com

Újabb zenélő út jön Magyarországon, itt lehet a helyszíne

Csak annyi biztos, hogy egyenes szakaszon, Salgótarján felé vezető irányba zenél majd az út, ami várhatóan 2024 tavaszára készül el.

Kelet-Nógrádban, a 21-es számú főközlekedési úton épülhet meg Magyarország harmadik zenélő útja, amelyen az Ismerős Arcok Nélküled című slágere csendül majd fel – írja a 24.hu.

Több variáció is felmerült, de a fő szempont az volt, hogy mindenképp a Nógrád vármegyébe befelé vezető úton jöjjön létre.

Az első információk szerint Jobbágyinál alakították volna ki a zenélő útszakaszt, mostanra azonban kiderült, ez közel sem biztos. Jelenleg is zajlanak a vizsgálatok azzal kapcsolatban, hogy melyik lenne a legjobb helyszín. Azt a területet kell megtalálni a 21-es főút mentén, ahol egyáltalán nem zavarja majd a lakosságot és az ott élők nyugalmát, így még nem született meg a döntés.

Eddig már két zenélő utat alakítottak ki Magyarországon. Az egyik a 67-es úton található, ahol a Republic együttes A 67-es út című slágere szól, a másik a 37-es főúton zenél, ott az Érik a szőlő című népdal hallható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×