eur:
388.77
usd:
361.82
bux:
0
2024. május 9. csütörtök Gergely
Nyitókép: Katasztrófavédelem

Tejes őrület: így szakította át a tejszállító az M3-as szalagkorlátját – videó

A baleset után a tartálykocsiban lévő tej és a kamion üzemanyaga is az útra folyt.

Mint az Infostart is beszámolt róla, kedden délután felborult egy kamion az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán Ófehértó közelében, a 246-os kilométernél, a balesetben egy ember megsérült. A katasztrófavédelem a balesettel kapcsolatban arról számolt be, hogy a tejet szállító kamion rakománya, valamint üzemanyaga is az úttestre folyt.

Az esetről felkerült a Facebookra egy fedélzeti kamerás videó, amelyet a tejszállító mögött haladó kamionos készített. A felvétel nem teljes, de így érzékelhető, hogy mennyire ijesztő volt a baleset.

Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
A Győzelem napjára készül Moszkva, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

A Győzelem napjára készül Moszkva, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Hagyományosan május 9-én, csütörtökön tartják a Győzelem napi megemlékezéseket Oroszországban, amikor a náci Németország fölötti második világháborús győzelmet ünneplik. Moszkvában megtartják a szokásos katonai felvonulást, és beszédet mond Vlagyimir Putyin orosz elnök. Ukrajna az idén először május 8-án tartotta a második világháborús győzelem napját, ahogy a nyugati országokban jellemző. Vélhetően ukrán dróntámadás ért egy orosz olajfinomítót a Krasznodari területen, több tároló megsérült.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×