eur:
392.5
usd:
362.56
bux:
72003.53
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Zürich, 2017. november 10.James Blunt angol énekes, dalszerző fellép Zürichben 2017. november 9-én. (MTI/EPA/Walter Bieri)
Nyitókép: (MTI/EPA/Walter Bieri)

Legutóbb a Covid miatt nem jöhetett, újra Budapesten ad koncertet James Blunt

Az énekes 2024. március 5-én lép fel a magyar fővárosban.

James Blunt új, Who We Used To Be című albuma október 27-én jelenik meg. Az ezt támogató turné jövő tavasszal Európába is elérkezik, ennek egyik állomása lesz a budapesti MVM DOME – írja a 24.hu.

A You’re Beautiful című, lassan húszéves világsláger brit előadója nem először jár Magyarországon: legutóbb 2020-ban jött volna, de akkor elmaradt a koncertje a Covid-19 miatt.

"Nem tudom, hányadára vagyok itt, de már otthonosan érzem magam. Ezúttal egy szupermarketben is bevásároltam, mert a turné közben elfogyott pár dolgom" – mondta a magyar fővárosról egy 2018-as fellépésekor. Akkor azt is elárulta, hogy korábban hivatásos katonaként is többször átutazott Magyarországon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×