eur:
395.06
usd:
367.72
bux:
71616.17
2024. július 2. kedd Ottó
Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból.
Nyitókép: Krizsán Csaba

"Borkai Zsolt most a nullán van, nincs félnivaló" - visszatér a szexbotránya után a volt győri polgármester

Hosszú interjút adott Borkai Zsolt a Heti Naplónak az ATV-ben. Ebben beszélt arról is, hogy ki robbantotta ki az elhíresült ügyét, valamint arról, hogy 2024-ben újra polgármester szeretne lenni.

Győr volt polgármestere az interjúban "hajókuplerájnak” nevezte a 2019-es ügyét. A Demokratikus Koalíciót és ezen belül is Czeglédy Csabát sejti a háttérben. Az ATV egyébként kereste az ügyben a Demokratikus Koalíciót is, de a párt vasárnap estig nem akar nyilatkozni. Czeglédy Csaba annyit írt ki közösségi oldalára, hogy Borkai Zsolt bejelentése a visszavágás része, hogy megkeserítse azok életét, akik elárulták és cserben hagyták.

Úgy fogalmazott a hosszú interjúban, hogy életének azt a szakaszát már lezárta, nem is akart róla beszélni soha többet, most mégis úgy döntött, hogy utoljára megteszi, hogy aztán végérvényesen új fejezetet nyithasson az életében. A korábbi polgármester felidézte, hogy Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgatónak köszönhetően már a választás előtt 10-11 nappal tudta, hogy nyilvánosságra fognak kerülni az adriai jachton készült felvételek, azt is elmondták neki, hogy pontosan melyik nap fog a botrány kirobbanni.

Kurvák, korrupció és drog

- ezeket vetítették akkor előre, de személy szerint nem gondolta volna, hogy ekkora botrány lesz belőle - emeli ki az interjúból a 24.hu.

Most már képes némi humorral visszaemlékezni a dolgokra. Azt elismeri, hogy tudott az örömlányokról. "Hülyék voltunk és ittasok" - ezért nem vették el senkitől sem a telefonokat. Feleségének azért nem akarta elmondani, mert "amit nem tud, az nem fáj".

Megerősítette, hogy függetlenként szándékozik indulni jövőre a győri polgármesteri székért, már csak azért is, mert a Fidesszel mára gyakorlatilag nincs semmilyen kapcsolata.

Szóba került még Szájer József botránya is. Borkai Zsolt szerint a brüsszeli orgián lebukó Szájer Józsefet a homoszexualitás elfogadását hirdető ellenzék kevésbé támadta.

Azzal kapcsolatban, tart-e attól, hogy a saját jelöltet indító Fidesz a szexbotránnyal fogja támadni a kampányban, azt mondta, ennél jobban már nem alázhatják meg,

Borkai Zsolt most a nullán van, nincs félnivaló, nincs miről beszélgetni

- zárta az interjút.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Sziget: a magyarok vásároltak legnagyobb arányban Early Bird bérleteket

Sziget: a magyarok vásároltak legnagyobb arányban Early Bird bérleteket

Hat hét múlva, 2024. augusztus 7-én, szerdán startol el az idei Sziget, és augusztus 12-én, hétfőn ér véget a bulisorozat a Hajógyári-szigeten. Az elővételes hetijegyek jelenleg 142 900 forintért kaphatók, és a szervezők ígérete szerint az italokat, ételeket jórészt a tavalyi áron lehet majd megvásárolni. A pandémia miatt tartott kétéves kényszerszünet után a fesztivál sok szempontból megújult: a szervezőknek idén kiemelt célja, hogy alacsonyan tartsák az árakat. Így, ha a minimálbérhez viszonyítunk, arányaiban akkora kiadást jelenthet 2024-ben a Szigeten bulizni, mint 2008-2010 környékén – számolta ki a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×