eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti (EP-) képviselőjelöltje a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) ülésén a Nemzeti Választási Iroda (NVI) Alkotmány utcai székházában 2019. május 7-én. Az NVB nem függesztette fel Czeglédy Csaba mentelmi jogát.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Borkai Zsolt szexképeiről volt szó a bíróságon, sokan látták a fotókat

Folytatódott az Ördög ügyvédje-per, arról is szó volt, hogy hol találták meg Borkai Zsolt jachton készült szexképeit.

Az informatikai szakértő is beszélt a csütörtöki tárgyaláson. Eszerint a Czeglédy Csabától lefoglalt eszközökön többek között szerepeltek képek a jachtos szexvideóról és képernyőfotók az Ördög ügyvédje blogról, ám azt nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy a publikálásuk előtt kerültek-e oda - áll a a tárgyalásról tudósító a Blikk cikkében.

Az ügyészség szerint a Demokratikus Koalíció szombathelyi képviselője kérte meg a II. rendű vádlottat, H. Cs.-t, hogy 2019 szeptemberében hozzon létre egy Facebook-profilt, amellyel kezelték és hirdetéssel népszerűsítették a Borkai Zsolt akkori győri polgármester horvátországi szexvideóit közzétevő, titokzatos „Ördög ügyvédje” oldalt.

A meghallgatottak arról beszéltek, hogy már a netre kikerülésük előtt látta a felvételek egy részét, és elég hamar az volt a sejtésük, hogy Czeglédy Csaba áll a városvezető le- és megbuktatása mögött.

A tárgyalás után a lap megkérdezte Czeglédy Csabát, vajon mi ennek az oka. A válasz szerint a kormánypárti sajtó erőlteti ezt. A felolvasott tanúvallomások közül ketten-hárman konkrétan Kubatov Gábor pártigazgatóhoz voltak bekötve - nyilatkozta a baloldali ügyvéd-politikus.

Szerinte azért voltak nála a képek mert

egy megbízója feljelentést akart tenni Borkaiék ellen Horvátországban.

A DK-s politikus védekezésének talán legtöbbször megismételt pontja az volt, hogy a hatóságok nem tudták kideríteni, miként, mikor, kitől került volna hozzá a szexvideó.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×