eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vezetői a Karmelita kolostorban 2023. május 31-én. A kormányfő munkaebéd keretében látta vendégül az UEFA vezetőit. A miniszterelnök mellett Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke (j) és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke (j2).
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor fogadta az UEFA vezetőit

A miniszterelnök a karmelita kolostorban adott munkaebéden látta vendégül az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vezetőit.

UEFA küldöttségét Aleksander Ceferin elnök vezette. A találkozón Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke is részt vett.

Az Európai Labdarúgó Szövetség delegációja a szerdai labdarúgó Európa-liga döntőre érkezett Budapestre, amelyet az AS Roma és a Sevilla vív a Puskás Arénában.

Budapest, 2023. május 31.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA elnöke (j), amikor a kormányfő munkaebéd keretében látja vendégül az UEFA vezetőit a Karmelita kolostorban 2023. május 31-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA elnöke (j)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×