eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
M3-as metrópótló busz
Nyitókép: forrás: BKK

BKV: forgalomkorlátozások az M3-as pótlóbuszok útvonalán

Forgalomkorlátozásokra kell számítani hétfőig az M3-as metrópótló busz útvonalán - tájékoztatta a BKV Zrt. szombaton az MTI-t, jelezve: ezekre a pótlás megszüntetése miatt van szükség, mivel megkezdődnek a bontási és helyreállítási munkálatok a metró felújítása után.

A közlemény szerint hétfőig a Vak Bottyán utcában, a Kőér utcában, az Üllői úton, a Múzeum körúton, a Károly körúton, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Váci úton kell forgalomkorlátozásra - mozgó terelésekre, útszűkületekre, esetleges sávlezárásokra - számítani.

Közölték azt is, hogy május 30. és június 11. között a Váci út és a Róbert Károly körút csomópontjában folytatódnak a helyreállítások, itt esetenként és irányonként egy-egy sáv lezárása és útszűkületek várhatóak.

A Bajcsy-Zsilinszky úton az Anker köznél is elkezdődik a helyreállítás, ezért a Nyugati tér irányában korlátozásokra kell számítani.

A Múzeum körút és az Üllői út csomópontjában, a városból kifelé vezető oldalon csak a belső sáv lesz használható.

A Kálvin térnél az Üllői úton, a városból kifelé vezető oldalon a korábbi buszperon elbontása miatt sávlezárás és útszűkület várható - áll a BKV közleményében.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 20:00
×
×
×
×