eur:
402.93
usd:
360.91
bux:
97065.84
2025. május 18. vasárnap Alexandra, Erik

Életműdíjat kapott Zsidai Ilona

A Dining Guide Életműdíj a legjelentősebb elismerés a hazai vendéglátó szektorban.

A díj célja, hogy elismerje azokat a kollégákat, akik hosszú távon és kiemelkedően teljesítettek a hazai vendéglátásban.

Azokat díjjazák, akik amellett, hogy a magyar gasztronómia felvirágoztatásáért dolgoznak, másokat inspirálnak és tanítanak, valamint munkásságukkal az egész szakmát előreviszik. A díj odaítélése során figyelembe veszik a szakmai teljesítményt, az innovációt, az éttermi minőséget és a hatást, amit az adott személy a gasztronómia terén elért.

Zsidai Ilona több mint 50 éve azon fáradozik, hogyan lehetnek egyre jobbak és jobbak éttermeink, valamint ezáltal a hazai gasztronómia is.

A minőségben és a kiszolgálásban nem enged kompromisszumot, maximalista, precíz, mindig a legjobbat akarja létrehozni.

Erre ösztönözte azt a több mint ezer kollégát is, akivel az 50 év alatt együtt dolgozott - és ösztönzi mai napig is, hiszen ma is aktív részese a csoport dolgos mindennapjainak. A szervezők szerint nem volt kérdés az idén, hogy ki kapja a díjat.

Címlapról ajánljuk
Nem is gondolná, mekkora veszélyt rejthet egy külföldről hozott csodás növény

Nem is gondolná, mekkora veszélyt rejthet egy külföldről hozott csodás növény

Nem hozhatunk be dísz- vagy haszonnövényt kedvünk szerint külföldről, mert kártevőket is behurcolhatunk ezzel az országba – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal abból az alkalomból, hogy május 12-én volt a növényegészségügy nemzetközi napja. A tudnivalókról Szűcs Csabát, a Nébih növényvédelmi és borászati igazgatóját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2025.05.19. hétfő, 18:00
Szakáli István Loránd
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×